Sárvári Gyógyfürdő Kft.

14 Vélemény
frissítve 2019. december 7.

Gazdasági információk

Adószám
12495630-2-18
TEÁOR kód
9604 - Fizikai közérzet javító szolgáltatás

Leírás

Vállalkozásunk 2007-ben kezdte meg működését a kapuvári ipari parkban. Kezdetben 400 nm- en egy lézervágó berendezéssel és 3 fő alkalmazottal álltunk a megrendelőink szolgálatára. A 2008-ban megfogalmazott minőségpolitikánk - amely tartalmazza a gyors és kiváló minőségű megrendelői kiszolgálást - eredményre vezetett. A vállakozás 2008 év végére 12 fő alkalmazottat foglalkoztatott és kapacitásunk bővítésére 2008 januárjában egy új Trumpf lézervágó és két LVD élhajlító berendezést állítottunk termelésbe, telephelyünk 800 nm-re bővült. 2009.
év elején indítottuk a hegesztő-lakatos üzemünket, amely komplett hegesztett szerkezetek gyártását teszi lehetővé cégünknél. Széles körű kooperációs partner hálózat hozzájárul komplexitásunkhoz. A hegesztett egységek teljes alkatrészgyártását is biztosítani tudjuk, forgácsolási és felületkezelési műveletek elvégzésével. 2010-ben cégünk ismét telephelyfejlesztésbe kezdett, a már meglévő 800 nm alapterületű gyártócsarnok 1200 nm-re bővült és egy új irodaház került átadásra.
A vevői megrendelések és partnereink számának bővülése indokolta egy új lézervágó berendezés telepítését, amely 2011 februárjában ált termelésbe. Az alkalmazottak száma 43 főre növekedett. 2011-ben az LV Metal Kft Pegazus- Díjat nyert, a Nyugat-Magyarországi régió Feltörekvő kategória első helyezettje lett. 2012 első negyedéve mérföldkő a Kft életében: Az LV Metal Kft 2013- ra több, mint 200 partnercéggel áll kapcsolatban, amely köszönhető a sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező szakember gárdának, kedvező árainknak, maximális rugalmasságunknak és kiváló minőségnek.


Kulcsszavak:
Szálláshely, Thermalbad, Szálloda, Gyógykezelés, Bad, Groups, Hotel, Fürdő, Vendéglátás, Gyógyfürdő, Termálfürdő, Élményfürdő, Healing, Sport, Óvoda, Szépségszalon, Szépségápolás, Wellness, Fitness, Központ, Gyógyászat, Medence, Egyéni, Gyógytorna, Akupunktúra, Fizika, Szolgáltatások, Gyógyvíz, Strandfürdő, Világ, Gyógyüdülés, Pezsgőfürdő, Soft, Termálvíz, Finn, Kleopátra, Yoga, Mézes, Iszappakolás, Water, Élménymedence, Lézerterápia, Discount, Hangmasszázs, Oxigénterápia, Bemer, Mckenzie, Részleg, Treatment, Centre, Nyirok, Alatti, Kuren, Cleopatra, Slide, Kádfürdo, Súlyfürdo, Aromakabin, Rutsche, Sómasszázs, Therapie, Behandlung, Gyógyszeres, Heilwasser, Lange, Rekeszes, Termál hotel, Dampfbad, Erlebnisbad, Erlebnisbecken, Fürdo üzemeltetés, Galvánfürdo, Gozös, Gyógykrémes, Gyógyteás, Heilbehandlungen, Légzotorna, Opening, Sugármasszázs, Thermalbecken, Thermalwasser, Wellenbecken, Öffnungszeiten
Sárvári Gyógyfürdő Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

vélemény

, több mint 2 évvel ezelőtt

Életünk első közös wellness hétvégéjét töltöttük itt. Nagyon meg voltunk elégedve a környezettel és a fürdőben számos olyan élménnyel lettünk gazdagabbak, amit kár lett volna nem kipróbálni. Nagyon jók az élménymedencék és kultúrált, modern az egész fürdő. Eldöntöttük, hogy legközelebb is ide megyünk kikapcsolódni.

fürdő wellness

, több mint 2 évvel ezelőtt

A Sárvári fürdő az egyik legkedvesebb pihenőhelyem. Nyáron néhány kellemes napot töltöttünk itt és a szomszédos Vitalmed szállóban szálltunk meg. Tökéletes kiszolgálást kaptunk és fantasztikusan éreztük magunkat. Ami picit negatívumként maradt meg bennünk az, hogy azt a régi Sárvári thermál kristályt már nem lehet kapni. (Ellenben Büki volt) Szomorú dolognak tartom hogy egy méltán híres termékünk eltünjön a kínálatból. A strand is tökéletes, de nekünk a melegvizes gyógyfürdő rész volt a kedvencünk. Ja és péntekenként remek programmal, hastánccal és koktélokkal szórakoztatták a vendégeket, fantasztikusan éreztük magunkat.
## fürdő wellness pihenés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Sárvári fürcsi

, több mint 2 évvel ezelőtt

A júliusi nyaralásunkon a hatodik napunkat Sárváron töltöttük, azon belül is az élményfürdőben. Elfogadhatóak az áraik (elsősorban ezért nem Bükfürdőre mentünk), csak 6 év felett kell fizetni a gyerekeknek, úgyhogy csak nekünk felnőtteknek kellett jegy, ami egész napra 2300 Ft. A kezdeti felhős ég hamar tűző napossá változott, és sikerült némi leégéssel szembesülnünk a folyamatos naptejezés és az árnyékos szélfogó sátor alá húzódás ellenére. A fürdő nagyon klassz, mi főleg a sodrófolyosós élménymedencét, a nagycsúszdásat (én is lecsúsztam és tök jóóóó volt!!) és a gyermekmedencét használtuk. Tényleg remekül éreztük magunkat! Ahogy a régi reklámszöveg szól: “Köszönjük néked, Sárvár…. lalalalallalala”, bár a termálkristályból nem részesedtünk hehe.
## fürdő# gyógyfürdő
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Gyógyfürdő Sárvár

, több mint 2 évvel ezelőtt

A sárvári gyógyfürdő Magyarország egyik legszebb fürdője. Amellett, hogy vize is gyógyhatású, aki „csak” kikapcsolódásra vágyik, annak is remek szórakozást tud nyújtani. Meglehetősen messziről, Budapestről jöttünk ide, de minden várakozásunkat felülmúlta! Bent több medence található, mindegyik más formájú és más érdekességet tartogat. Én mégis arról a medencéről írnék, amiből ki is lehet menni \ úszni a szabadba, vastag fólia óvja a benti meleget. Télen jártunk a fürdőben, bent a jó meleg, kint meg a vastag pára a víz felett és fölöttünk a hatalmas, sárga telihold, gyönyörű volt! A sodrófolyót is imádtuk, nem is akartunk belőle kijönni, bááár, néha olyan erős a sodrás, hogy sokszor csak többszöri neki futásra sikerült megállnunk. :)
Az étterem kellemes ízekkel és árakkal várja a látogatókat, kedves, udvarias a kiszolgálás is.

## szuper wellness sárváron
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Horváth István
Kikapcsolódás

, több mint 2 évvel ezelőtt

Aki igazán már hallot a sárvári Thermál Kristlyról az tudja hogy ebből a viből nyerik és milyen gyógyító hatása van.De ajánlani tudom a kikapcsolódásra vágyóknak is. mivel vannak nem gyógyvizes medencék.
KikapcsolódásKikapcsolódásKikapcsolódás
## gyógyfürdő# pihenés# élmény
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Sárvári Gyógyfürdő Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. József Attila Utca 1
  9671  Sitke
  (95) 572 000
 2. József Attila Utca 29.
  9671  Sitke
  (70) 591 7072
 3. Pohárszárogató Utca 18
  9600  Sárvár
  (20) 539 8822
 4. Ostffyasszonyfai U. 13.
  9600  Sárvár
  (95) 326 450
 5. Celli Út 14
  9600  Sárvár
 6. Rákóczi Ferenc Út 73.
  9600  Sárvár
  (95) 520 376
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete